We weten allemaal dat broccoli ontzettend goed voor ons is. Deze groene superfood brengt tal van gezondheidsvoordelen met zich mee en is ook nog eens ontzettend lekker. Zo helpt broccoli om chronische ontstekingen aan te pakken en doordat broccoli veel voedingsvezels bevat, geeft het je een blije buik!

Dus regelmatig broccoli op de kaart zetten, is altijd een goed idee!

Heb je niet altijd veel inspiratie en wil je niet steeds ‘gewoon’ broccoli op je bord? Maak eens een heerlijke broccoli-courgette soep met tijm en laurier! Zo krijg je ook nog eens extra vochtinname en een goede dosis vitaminen binnen. Maak er een maaltijdsoep van door wat gekruimelde feta, pitten en zaden of stukjes ham toe te voegen!

Je hoeft niet enkel broccoli te eten want ook kiezen voor verzorgingsproducten op basis van broccoli, geeft jouw huid en haar een enorme boost! Denk maar aan het Charming Broccoli Seed Mask en de Fascinating Broccoli Seed Oil die jouw huid en haar kalmeren, je lokken laten glanzen, helpen bij een verbrande of geïrriteerde huid, …

Broccoli in een capsule

Maar er is meer! Want de nieuwste telg in het RainPharma broccoli-gamma is echt een superheld in een capsule! We stellen je dus graag even voor aan de RainPharma Detoxifying Broccoli Seed Caps en wat ze voor jou kunnen doen!

Deze caps combineren extract uit broccoli zaadjes (daar waar al de kracht van broccoli écht zit) met biotine en choline. De caps zijn zo gemaakt zodat alle goede stoffen ook exact daar terecht komen waar ze nodig zijn en hun ding kunnen doen, namelijk in je darmen!

Ze bevatten natuurlijk geen bewaarmiddelen, gluten of lactose en zijn ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. 

Dankzij hun unieke samenstelling helpen deze caps jou om:

  • je lever te ondersteunen zodat hij optimaal z’n werk kan doen, namelijk toxines verwerken
  • een gezonde cholesterolwaarde te bereiken en te behouden
  • ontstekingen in je lichaam aan te pakken (dus bijvoorbeeld bij acné een aanrader)
  • je haar en nagels te versterken en hun groei te ondersteunen

Boost bij het detoxen en afvallen

Bovendien helpen de Detoxifying Broccoli Seed Caps je lichaam om efficiënt voedsel om te zetten in energie. Daarom dat ze ook zo goed zijn om in te zetten tijdens het afslanken, ze geven jou dat duwtje in de rug dat je soms nodig hebt. Zeker als je het gevoel hebt op een plateau te zijn beland of die laatste hardnekkige kilootjes maar niet kwijt lijkt te raken. Dan zijn deze caps jouw ideale hulpje.

Ook als je je lichaam wilt helpen detoxen van alle toxines waaraan het dagelijks wordt blootgesteld, denk hierbij aan luchtvervuiling, minder gezonde voeding, UV stralen, …, zijn de Detoxifying Broccoli Seed Caps jouw redder in nood. Deze caps helpen jouw lichaam beschermen tegen oxidatieve stress.

De aanbevolen dosis is 1 à 2 capsules per dag (je bouwt op van 1 naar 2 capsules). Dus met een hele kleine moeite elke dag kan jij jouw lichaam echte super power bezorgen en versterken van binnen in. Hoe handig is dat?

Heb je hierover vragen? Wil je graag een plan van aanpak op maat van jouw lichaam? Stylies staat voor jou klaar met advies helemaal afgestemd op jou!

Bel me op 0477 628 598 of stuur me een mailtje op lies@stylies.be. Ik kan niet wachten om jou te helpen stralen!

Enthousiaste groetjes

Lies