Vanaf 6 september gaan we bij Stylies van start met een nieuwe groepsdetox: Plan Herfst! We gaan samen met jou 2 weken op pad naar een lichtere, meer energieke en stralende jij!

Dit doen we met het Smart Nutrition Project waarin je alles vindt wat je nodig hebt om van de detox een succes te maken. Het is eigenlijk simple comme bonjour.

Wat kan je verwachten? 

We motiveren elkaar door en door in de 2 weken met lekkere recepten, handige tips, motivatie als het wat lastiger gaat en extra aanmoediging als het super gaat!

Met het Smart Nutrition Project heb je meteen alles in huis om van start te kunnen gaan én je lichaam al datgene te gunnen dat het nodig heeft. 

En natuurlijk kan je zoals steeds rekenen op ons voor al je vragen. Onze aandacht gaat volledig naar jou, zodat jij kan stralen als nooit tevoren! 

Twijfel je of het iets voor jou is? We zetten graag even 5 voordelen voor je op een rijtje waarom een korte detox goed is voor je en wat het allemaal voor je kan doen.

1. Meer energie

Ons lichaam wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei verontreinigende stoffen en toxines. Ook door voeding te eten die niet puur en onbewerkt is, vraag je veel van je lichaam want je lichaam moet hard werken om al deze ongewenste toxines te verwerken. Door je lichaam rust te gunnen, het te voeden met enkel pure voeding en het de kans te geven om te ontgiften, komt er felbegeerde extra energie vrij. Je zal niet weten wat te doen met al die extra energie 😉

 

2. Enkele kilootjes lichter

Dat je naast meer energie ook een paar kilootjes achter je kan laten, is altijd mooi meegenomen, toch? Deze detox is geen intensief dieettraject, maar een manier om je lichaam even een welverdiende reset te kunnen. Het kan jou helpen om die paar kilootjes die je misschien hebt meegebracht van je zomervakantie te verliezen. Deze detox is de ideale manier om je lichaam terug in de juiste richting te leiden, zodat het aantal extra kilo’s niet de pan uitswingt.

 

3. Betere nachtrust

Doordat je je lichaam en je spijsvertering wat rust gunt, krijgt je lichaam de kans om beter tot rust te komen. En een goede, diepe nachtrust, zorgt ervoor dat je lichaam zich optimaal kan herstellen tijdens de nacht. Zodat jij kan knallen overdag. 

 

4. Stralende huid

Opnieuw gaan voor pure, onbewerkte voeding, gunt jouw lichaam de kans om te ontgiften van allerlei toxines. Je huid kan grauwer, doffer en geïrriteerd zijn na een periode waarin ze werd blootgesteld aan meer afvalstoffen, zowel vanbinnen in als vanbuiten. Met een detox geef je je huid van binnen in de kans zich te herstellen en opnieuw te stralen in haar natuurlijke schoonheid. Combineer je dit met een natuurlijke verzorgingsroutine dan gun je je huid het allerbeste wat ze verdient. Heb je wat tips en advies nodig rond die natuurlijke verzorging die perfect bij jouw huid past? Bel me op 0477 628 598 en samen laten we jou genieten van die stralendste huid!

 

5. Terug on track met je gezonde gewoontes

Door, in groep, uit je ongezonde routine te breken, voel je je snel beter in je vel met meer energie. Wat er dan weer voor helpt te zorgen om na die 2 weken die nieuwe (of hernieuwde) gezonde gewoontes lekker verder te zetten. Als je je na amper 2 weken als zoveel beter voelt, bedenk dan eens hoe fantastisch je je zal voelen als je gewoon doordoet met je gezonde routine! 

Het Smart Nutrition Project bevat alles wat je nodig hebt om van je detox een geweldig succes te maken.

Soms heeft jouw lichaam net dat ietsje meer ondersteuning nodig, bijvoorbeeld als je slecht slaapt of echt geen energie hebt. Dan staat Stylies voor je klaar met advies voor een aanpak helemaal op maat van wat jij nodig hebt. Samen bekijken we welke voedingssupplementen jou kunnen helpen om helemaal te kunnen knallen van energie en zelfvertrouwen.

Neem dus zeker contact op, zodat we kunnen bekijken hoe we jou kunnen helpen.

Heb je vragen? Bel me gewoon op 0477 628 598 of stuur een mailtje naar lies@stylies.be, ik sta voor je klaar!

Tot in de groepsdetox!

Lies