Als professionele make-up artiest, vind ik het ontzettend belangrijk dat ik voor jou een prachtige look kan creëren met producten die helemaal niet schadelijk zijn voor je huid.

Doorheen de jaren merkte ik bij veel van mijn klanten dat ze last hadden van hun huid. Ik geef hen daarom ook advies over natuurlijke verzorging die hen eindelijk kon verlossen van huidirritaties, maar daar bovenop geef ik hen graag advies over de juiste make-up producten die lief zijn voor de huid. Anders zijn alle inspanningen om je huid goed en natuurlijk te verzorgen voor niets geweest, toch?

Daarom dat we bij Stylies voluit hebben gekozen voor de natuurlijke, minerale make-up van jane iredale.

Deze zijn niet enkel lief voor je huid, ze zijn ook nog eens makkelijk in gebruik, geven jou in een handomdraai een mooie make-up look en komen in zo’n uitgebreid kleurenpalet dat er voor elk kleurtype wat wils is. 

Terwijl ze oneffenheden verbergen, jouw natuurlijke features in de verf zetten en jou laten stralen, laten ze jouw huid ook ademen en verzorgen ze je huid.

Dus je kan stralen én tegelijk ook lief zijn voor je huid, zonder toegevingen!

De voordelen van minerale make-up 

Waarom zijn wij nu zo fan van de minerale make-up van jane iredale? Eerst en vooral bestaat minerale make-up uit ingrediënten die afkomstig zijn uit wat de natuur ons te bieden heeft en niet uit een chemisch productieproces in een labo. De mineralen die gebruikt worden, zetten jouw gelaat mooi in de verf op een natuurlijke manier.

Bovendien bevat minerale make-up geen synthetische kleur-, bewaar- en geurstoffen. Allemaal troep die niets te zoeken heeft op je huid!

De producten van jane iredale zijn dus ook geschikt voor de meest gevoelige huidjes, onder meer omdat ze geen synthetische parfums bevatten.

Maar ze maken je niet enkel mooi, de producten van jane iredale zijn ook goed voor je huid. De natuurlijke bestanddelen hebben een ontstekingsremmend effect en de make-up verstopt je poriën niet. Zo heb je niet het gevoel dat je huid verstikt en verstopt zit onder een dikke laag.

Van een win-win gesproken!

Maak de switch!

Ben jij klaar om voor een natuurlijke make-up routine te gaan?

Niet twijfelen, je huid zal je ontzettend dankbaar zijn.

 Je kan alle producten van jane iredale in onze webshop scoren. Maar natuurlijk sta ik voor je klaar met raad en daad over welke producten ideaal zijn voor jou en hoe je ze het beste gebruikt! Mijn missie is om jou te laten stralen in jouw natuurlijke schoonheid zodat jij vol zelfvertrouwen kan knallen.

Wil je graag leren hoe je je mooi en makkelijk kan opmaken? Boek dan zeker een workshop (alleen of met iemand anders) en ik leer je alle kneepjes van het vak!

Boek een workshop

Heb je vragen? Bel me gewoon op 0477 628 598 of stuur een mailtje naar lies@stylies.be, ik sta voor je klaar!

Ga voor natuurlijk mooi!

Lies