Deze zomer was een beetje een ‘kwakkelzomer’ en in België zien we doorheen het jaar al niet zo heel erg veel zon. Vele Belgen kampen daarom met een tekort aan vitamine D want je lichaam maakt deze vitamine aan door contact met zonnestralen. Ook uit je voeding haal je vitamine D, bijvoorbeeld dankzij vette vis of eitjes. Maar hier knelt het schoentje vaak, we worden in onze grijze herfst/winter vaak niet genoeg blootgesteld aan zonlicht en in de momenten dat de zon hard schijnt, beschermen we ons – zeer terecht – met zonnecrème.

Ook voldoende vitamine D uit je voeding halen, is niet zo makkelijk.

Daarom dat een voedingssupplement met vitamine D nemen jouw lichaam een handje kan helpen om voldoende van deze onontbeerlijke vitamine binnen te krijgen.

 

Maar waarom is vitamine D dan zo belangrijk? 

Vitamine D (eigenlijk geen vitamine maar een pro-hormoon) staat in voor een aantal belangrijke processen in je lichaam:

  • Het zorgt voor sterke botten omdat het de opname van calcium en fosfor bevordert
  • Het is een sterke ondersteuner van je immuunsysteem
  • Het helpt je spieren om optimaal te functioneren
  • Het gaat ontstekingen tegen in je lichaam
  • Het gaat zelfs neerslachtigheid tegen

Een tekort aan vitamine D zal zich op verschillende manieren laten voelen en soms merk je het niet meteen of zal je het niet meteen aan een tekort aan vitamine D linken. Het loont zeker de moeite om je bloed eens te laten nakijken bij volgende symptomen, want misschien heb je wel een vitamine D tekort:

– vermoeidheid

–  depressieve gevoelens en seizoensgebonden neerslachtigheid

–  spierkrampen

–  verminderde weerstand

–  minder sterke botten

Delightful Daylight D-fence

Genoeg slecht nieuws, je hoeft niet met een vitamine D tekort te (blijven) kampen. Want je kan bij Stylies terecht voor de RainPharma Delightful Daylight D-fence! Een hoogwaardig orthomoleculair voedingssupplement dat jou vitamine D geeft verrijkt met vitamine K2 dat jouw lichaam voorziet in die broodnodige vitamine D.

Waarom vitamine K2? De K2 zorgt ervoor dat de calcium die vitamine D vrijmaakt, ook effectief in je botten terechtkomt. 

Bovendien wordt de vitamine D en K2 in de Delightful Daylight D-fence gedragen door pure MCT olie. Deze pure olie transporteert de vitamine D naar daar waar ze optimaal wordt opgenomen, in je darmen.

De dagelijks aanbevolen dosis is om rustig op te bouwen van 1 naar 2 caps per dag. Zodat jij je lichaam datgene geeft wat het nodig heeft!

Advies op maat

Heb je vragen over vitamine D of andere supplementen van RainPharma?

Wist je dat je bij Stylies altijd terecht kan voor advies helemaal op maat van jouw vraag en wat jouw lichaam nodig heeft? Ik gooi al mijn kennis van orthomoleculaire voedingssupplementen (en van natuurlijke verzorging) voor jou in de strijd zodat jij je fantastisch in je vel kan voelen! 

Maak dus zeker een afspraak voor een plan van aanpak op maat!

Heb je vragen? Bel me gewoon op 0477 628 598 of stuur een mailtje naar lies@stylies.be, ik sta voor je klaar!

Ga voor een stralende herfst en een knusse herfst!

Lies